Social Icons

Κυπελούχος και φέτος ο Σ.Ι.Σ. !

Το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Μαΐου, η ομάδα του συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών ταξίδεψε στην Κεφαλονιά για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ο σκακιστικός τοπικός σύλλογος της Κεφαλονιάς έχει κάνει κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια. Μερικοί σκακιστές έχουν παίξει σε ανοιχτά πρωταθλήματα, διοργανώνονται εσωτερικά πρωταθλήματα καθώς ανέλαβε και την διεξαγωγή του πανελλήνιου γυναικείου πρωταθλήματος.



Οι αγώνες διεξήχθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Φωκάς. Ο χώρος των αγώνων ήτανε άνετος και φιλικός.
Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα των Ιωαννίνων δεν άφησε καμία αμφισβήτηση. Στην τρίτη σκακιέρα ο νεαρός Αλκής Συγκούνας κέρδισε πολύ γρήγορα τον πρόεδρο της Κεφαλονιάς κ. Αποστολάτο Μ., δίνοντας ένα πολύ ευχάριστο προβάδισμα στην ομάδα μας. Στην Τετάρτη σκακιέρα ο Ζιοβίρης Γ. κέρδισε τον ταλαντούχο Κόμητα Σ.
Ο Γιώργος, κάνοντας μια θυσία διαφοράς στο φινάλε κατάφερε να προάγει τα πιόνι του στην πτέρυγα του βασιλιά. ( Διάγραμμα)
Στην δεύτερη σκακιέρα, έπειτα από πολλά λάθη, κατάφερα να πάρω ολόκληρο τον βαθμό, σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας μας. Και τέλος ο αγαπητός Θανάσης, στην πρώτη σκακιέρα, ‘έχτισε’ μια εξαιρετικοί θέση ενάντιων του Μεταξά, την οποία κέρδισε με άψογη τεχνική.
Ενόψει του αγώνα κυπέλλου με το σύλλογο της Λάρισας, ξεκίνησε εσωτερικό πρωτάθλημα στο σύλλογο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: