Social Icons

Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδας Ίκαρος 2010


Στον Άγιο Κύρικο της Ικαρίας πραγματοποιήθηκε για 33η συνεχόμενη φορά το ανοιχτό πρώτα Αιγαίου για το 2010.  
Επίσης φιλοξενήθηκε το 20ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα καθώς και το 13ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών.
Οι τρεις πρώτοι νικητές (από δεξιά): Ο Ιρανός κ. Μοραντιαμπαντί, Ο Βούλγαρος κ. Έντσεφ και ο Πρωταθλητής Ελλάδας κ. Νικολαΐδης.
Οι τρεις πρώτες σκακίστριες στην Ικαρία (από δεξιά): η Πρωταθλήτρια Ελλάδας κα. Ιορδανίδου, η κα.. Μανάκοβα (Σερβία) και η κα. Οικονομοπούλου.
Δυστυχώς δεν τα πήγαν τόσο καλά οι δικοί μας σκακιστές κ. Β. Παργινός και κ. Ν. Τεπελένης, καταλαμβάνοντας την 19η και την 26η θέση αντίστοιχα.
Ο κ. Κολυτάς, που εκπροσωπούσε την Β.Δ. Ελλάδα έμεινε αρκετά πιο πίσω, στην 54η θέση. Ο πραγματικός πρωταθλητής Β.Δ. Ελλάδας για φέτος, κ. Αγγουρίδης δεν κατάφερε να αγωνισθεί στην Ικαρία λόγο ιατρικών υποχρεώσεων. Ο κ. Παπάς επίσης δεν μπόρεσε να αγωνισθεί και έτσι λοιπόν η πρόκριση πήγε στον κ. Κολυτά.
Οι τρεις πρώτοι Έλληνες του πρωταθλήματος, κ. Νικολαΐδης, κ. Χαρητάκης και κ. Σπιλιάδης έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κλειστό Πρωτάθλημα Ελλάδας. Η κα. Ιορδανίδου, η κα. Οικονομοπούλου και η κα. Μαρκαντονάκη, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κλειστό Πρωτάθλημα Ελλάδας Γυναικών.


Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση  Νικολαΐδης - Ανδρόνη.






 Στην φωτογραφία βλέπεται την κα. Ησιόνη Ελένη Νικολαϊδου.






Από αριστερά η κα. Χ. Παχάκη αγωνίζεται με τον κ. Κωνσταντέλιας.







Εδώ θα βρείτε τον επίσημο δικτυακό χώρο του τουρνουά.
Ευχαριστούμε την κα. Ζ. Γράψα για τις φωτογραφίες.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: