Social Icons

1ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ιωαννίνων


Την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 5:30 ξεκίνησε το πρώτο εσωτερικό πρωτάθλημα με διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ.
Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιείτε κάθε Κυριακή και ώρα 5:00 στην αίθουσα του Σκακιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Δωδώνης 21 στοά ημιώροφος απέναντι από την Ακαδημία.
Η παρακολούθηση των αγώνων είναι δωρεάν και θα ήταν εξαιρετικά θετική για όλους τους μαθητές που παρακολουθούν σκακιστικά μαθήματα αλλά και για όλους τους φίλους του σκακιού γενικότερα. Η αίθουσα του Συλλόγου μας είναι ευρύχωρη και χωρίζεται σε δύο τμήματα. Η μάχη αρχίζει για τα καλά περίπου στης 6:00 το απόγευμα, δηλαδή περίπου μια ώρα από την έναρξη των αγώνων. Τα κομμάτια έχουν αναπτυχθεί από τις αρχικές τους θέσεις και «χορεύουν» στα κεντρικά τετράγωνα τις σκακιέρας, προσπαθώντας να επιτεθούν κατά του αντίπαλου βασιλιά… Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε καφέ από τις καφετέριες που βρίσκονται δίπλα στην είσοδο του Συλλόγου.



Όνομα
ΕΛΟ
1
Παππάς Μ.
1967
2
Παπαγεωρίου Γ.
1959
3
Καίσαρης Α.
1858
4
Παπαθανασίου Α.
1722
5
Συγκούνας Α.
1701
6
Ξυλογιάννης Δ.
1636
7
Μπενάτσης Α
1340
8
Αλεξίου Α
1175
9
Ντότης Ζ.
1005
10
Σταύρου Ν.
1005
11
Τζίμας Ε.
1005
12
Ζιοβίρης Γ.
1000
13
Μπέτσας Δ.
1000
14
Μπλέτσιος Δ
1000
15
Ντάμπος Ι
1000
16
Γεωργίου Α
1000
 

Το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι το παράβολο είναι απαραίτητο σε ένα τουρνουά διότι κάνει το τουρνουά να έχει περισσότερη σοβαρότητα, υπάρχει το κίνητρο του επάθλου για τους όλους τους παίχτες, εξοικονομεί κάποια χρήματα ο σύλλογος για τα λειτουργικά του έξοδα (φως, καλοριφέρ – air condition, παρτιδόφυλα κτλ)
Ο πρώτος νικητής της γενικής κατάταξης του τουρνουά θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας πενήντα ευρώ την οποία μπορεί να εξαργυρώσει αγοράζοντας βιβλία.
Ο δεύτερος νικητής της γενικής κατάταξης θα κερδίσει ένα σκακιστικό βιβλίο.
Ο πρώτος  της γενικής κατάταξης χωρίς διεθνές ΕΛΟ θα κερδίσει ένα σκακιστικό βιβλίο.
Ο Πρώτος νέος κάτω των δεκατεσσάρων θα κερδίσει ένα σκακιστικό βιβλίο.
Οι τρεις πρώτοι νικητές θα πάρουν επίσης μετάλλια.

Ένα αρκετά έξυπνο σύστημα βράβευσης το οποίο θα κάνεις του παίχτες – αθλητές να διεκδικήσουν την νίκη με περισσότερο ζήλο! Ένας στους τέσσερις θα κερδίσει κάτι, άρα είναι ένα αρκετά δελεαστικό και δίκαιο σύστημα

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Ξυλογιάννη Δ., ο οποίος θα έρχεται κάθε Κυριακή να παίζει τον αγώνα του, ταξιδεύοντας από την Άρτα. Ιδιαίτερα εύσημα αξίζουν και στον πατέρα του που τον στηρίζει σε αυτή του την προσπάθεια. Η συμβολή των γονιών είναι πάρα πολύ σημαντική σε ένα τόσο δύσκολο άθλημα όπως το σκάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: