Social Icons

Δεύτερος γύρος για τα προκριματικά Α εθνικής.


Στην Ηγουμενίτσα θα πραγματοποιηθεί και ο δεύτερος γύρος της προκριματικής φάσης για την άνοδο στην Α εθνική κατηγορία. Η ώρα έναρξης είναι δέκα το πρωί, όπως και η προηγούμενη φορά, αν δεν κάνω λάθος. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν επίσης στον Σκακιστικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας (Κύπρου 24 εντός εμπορικού κέντρου).
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που ανέφερα ότι ο δεύτερος γύρος θα γίνει στην Πρέβεζα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω φίλους-αναγνώστες που με διόρθωσαν και μου υπενθύμισαν ότι το πρωτάθλημα θα γίνει στην Ηγουμενίτσα. Ελπίζω ότι δεν θα πάει κάποιος στην Πρέβεζα… Όχι γιατί η Πρέβεζα δεν είναι ωραία πόλη, αλλά θα περιμένουμε μέχρι να ανοίξει για τα καλά ο καιρός!
Θα ήθελα να ζητήσω επίσης συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη. Γενικά είναι άσχημο ο γιος του πιο γνωστού φιλόλογου των Ιωαννίνων να κάνει τραγικά ορθογραφικά λάθη, αλλά μάλλον το μήλο δεν έπεσε κάτω από την μηλιά!
Φυσικά δεν υπάρχει κανένας δόλος και δεν θέλουμε να θίξουμε ή να παραπληροφορήσουμε κανέναν! Είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων η οποία προσπαθεί να σας ενημερώσει για τα πιο σημαντικά γεγονότα, γύρω από το σκάκι, της πόλης μας, της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου. Προσπαθούμε να δώσουμε έναν χιουμοριστικό τόνο στα γεγονότα και να κάνουμε την ανάγνωση ευχάριστη και προσιτή σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: