Social Icons

Η μάχη για την πρώτη θέση!

Φυσικά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, ούτε βρίσκεται στον τελευταίο γύρο όμως βρισκόμαστε ακριβώς στην καρδιά της μονομαχίας…
Στην πρώτη σειρά βρίσκονται αντιμέτωπες η ομάδα του Π.Σ. Περιστερίου με το Σ.Ο. Καβάλας. Η αλήθεια είναι ότι όποιος κάθετε απέναντι από την ομάδα του Περιστερίου μόνο να ξεροκαταπιεί μπορεί… Στην πρώτη σκακιέρα παίζει ο Ιβαντσούκ, το νούμερο έξι στον κόσμο. Στην δεύτερη σκακιέρα ο Κοτρωνιάς, 9 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, στην τρίτη ο Μπανίκας, 8 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, στην γυναικεία σκακιέρα κάθε επί μακράν η καλύτερη γυναίκα στον κόσμο η Πόλγκαρ, η οποία έχει κατακτήσει τόσες πολλές φορές το πρωτάθλημα γυναικών και έχει μπει μέσα στην κορυφαία δεκάδα των καλύτερων σκακιστών του κόσμου.
Ας μην προδικάσουμε όμως το ματς γιατί όλα μπορούν να συμβούν! Και οι δύο αυτές ομάδες είναι αήττητες μέχρι στιγμής.
Μπορείτε να δείτε τις παρτίδες από εδώ, το επίσημο site των αγώνων ή από τον γερμανικό σέρβερ, playchess. Αν δεν θυμάστε πώς να κάθετε έναν δωρεάν λογαριασμό εκεί, παρακαλώ δείτε ξανά αυτό το βίντεο.


2 σχόλια:

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Δεν ξέρω αν την μπερδεύετε με την αδελφή της, την Ζούζα, αλλά η Γιούντιτ δεν έχει κανένα πρωτάθλημα γυναικών, γιατί απλούστατα δεν το διεκδίκησε ποτέ.

Kesaris είπε...

Γεια σας και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση• τώρα είδα το μήνυμά σας.
Ναι έχετε δίκιο, το παρέλειψα! :)