Social Icons

Τα πιο αστεία βίντεο!


Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τα πιο αστεία βίντεο για σκάκι! Παρακαλώ καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας και απολαύστε τα!


Ας ξεκινήσουμε με ένα ωραίο βίντεο από την εταιρία Pixar… Είναι μια εταιρία που ασχολείται με animation και κινούμενα σχέδια.



Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί πολύ έξυπνες διαφημίσεις στην τηλεόραση. Μια από αυτές είναι με τον Κορτσνόι, ο οποίος παίζεις σκάκι και χάνει από μια…. Θα το δείτε στο βίντεο!



Το σκάκι είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και οι γύρο σου να μην πετάνε αντικείμενα!



Τι γίνετε όταν ένας κορυφαίος παίχτης κάνει ένα τραγικό λάθος; Κατά κανόνα προσπαθεί να δείξει ότι τίποτα δεν συνέβη και θα προσπαθήσει να το κρύψει από τον αντίπαλό του.
Όμως δεν αντιδρούν όλοι οι κορυφαίοι παίχτες το ίδιο… δείτε και θα καταλάβετε!



Το χάνει κάποιος στο σκάκι είναι ενοχλητικό. Το να χάνει από μια γυναίκα, ε αυτό αγγίζει τα όρια του αδιανόητου!!!
Όχι δεν έχω κάτι με τις γυναίκες και ίσα - ίσα που τρέφω μεγάλη εκτίμηση και για τις αδερφές Πόλγκαρ. Μερικοί όμως δεν το βλέπουν έτσι… Και εντάξει να χάσεις από την Ντζούντιθ η οποία συγκαταλέγετε στους κορυφαίους παίχτες του κόσμου, αλλά από την αδερφή της την Σοφία που ασχολείται με την ζωγραφική;;; Ε αυτό σε βγάζει από τα ρούχα σου βρε αδερφέ!



Όπως είπαμε και πιο πάνω το σκάκι χρειάζεται ηρεμία και κανείς δεν πρέπει να προσπαθεί να σου αποσπά την προσοχή. Έτσι λοιπόν είναι εξαιρετικά ενοχλητικό όταν κάποιος κολλάει πάνω από την σκακιέρας σου για να παρακολουθήσει την εξέλιξη… Ναι είναι αστείο το βιντεάκι που θα δείτε αλλά θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδραση του Γκάρι.



Αλήθεια από πόσους παίχτες παίζετε το σκάκι; Από δύο; Ε τότε είσαστε γελασμένοι! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε!



Οι προσπάθειες ενός βασιλιά για να κατακτήσει μια βασίλισσα…



Ο Berni και το σκάκι.



Ποιες ακριβώς είναι οι εκφράσεις ενός ανθρώπου πριν κάνει μια πονηρή κίνηση; Και πώς αντιδρά μόλις δει κάτι δυσάρεστο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: