Social Icons

Χριστουγεννιάτικο χιουμοριστικό σκίτσο


Ο πιο γνωστός σκιτσογράφος για σκάκι είναι ο Jose Diaz. Παρακολουθεί από κοντά τα σκακιστικά γεγονότα και κάθε φορά εκπλήσσει το κοινό με τις έξυπνες και χιουμοριστικές γελοιογραφίες του.
            Αν και είναι λίγο τσουχτερή η τιμή για κάθε σκίτσο - κοστίζει 200 ευρώ – το αποτέλεσμα είναι εφάμιλλο των προσδοκιών.

            Στο πιο πρόσφατο σκίτσο απεικονίζει τον Κράμνικ όλο χαρά να σηκώνει το κύπελλο από το τουρνουά του Λονδίνου, τον Νακαμούρα να κοιτάει το κύπελλο όλο λαχτάρα και να σκέφτεται «ήμουν τόσο κοντά…»
Παρακαλώ προσέξτε ένα χαλασμένο παιχνίδι που απεικονίζει τον Κασπάροφ. Είναι χαρακτηριστική η μεγάλη μύτη και το βλοσυρό ύφος! Είναι χαλασμένο και πίσω από τον Αμερικανό σκακιστή μιας και έλυσαν πρόσφατα την συνεργασία τους.
Ο Κάρλσεν ως συνήθως εκτός τόπου και χρόνου, προσπαθώντας να πάρει κάποιο δώρο που ίσως δεν του ανήκει. Εντάξει είναι ο κορυφαίος σκακιστής του κόσμου αλλά δεν μπορεί να παίξει απευθείας σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, μιας και υπάρχουν τα προκριματικά...
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ποιος είναι αυτός που τραβάει τα γένια του Άι Βασίλη. Όποιος καταλάβει ποιος είναι παρακαλώ ας μου πει και εμένα!
Δυστυχώς δεν μπορώ να αναδημοσιεύσω το σκίτσο του μέσα από το μπλοκ, αλλά μπορείτε να το απολαύσετε πατώντας εδώ.
            Μπορείτε να δείτε επίσης και την κανονική σελίδα του διάσημου σκιτσογράφου πατώντας εδώ.  Θα βρείτε αρκετές γελοιογραφίες από διάσημους σκακιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: