Social Icons

2ο Ατομικό εσωτερικό πρωτάθλημα Ιωαννίνων

Ξεκινάει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το εσωτερικό πρωτάθλημα του  Συλλόγου Ιωαννιτών σκακιστών. Την προκήρυξη μπορείτε να την διαβάσετε στις ιστοσελίδες:
1) του Συλλόγου
2) http://kesaris.blogspot.com
 Το πρωτάθλημα δίνει στα μέλη μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, καθώς και να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις στην πράξη.


Για να συμμετέχει κάποιος-α στο πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι μέλος του Σ.Ι.Σ., να ξέρει να γράφει την παρτίδα καθώς να είναι και έτοιμος να παίξει με καλούς αντιπάλους.
Στο τουρνουά θα προσκληθούν και μερικοί ισχυροί παίχτες από τις γύρω περιοχές.
Η παρακολούθηση των αγώνων είναι ελεύθερη και θα χαρούμε να έρθετε στον Σύλλογο. Ο Σύλλογος διαθέτει δύο μεγάλες αίθουσες, θερμαινόμενες και φωτεινές, έτσι μπορείτε πολύ άνετα να καθίσετε και να απολαύσετε τις παρτίδες, πίνοντας τον καφέ σας.
Θα υπάρξει ένα μικρό παράβολο συμμετοχής για τους συμμετέχοντες στο τουρνουά, ώστε να καλυφθούν τα έπαθλα, κύπελλα και μετάλλια, τα χαρτικά είδη, η αποστολή των παρτίδων στην Ε.Σ.Ο. και την FIDE κτλ.
Στις παρτίδες του τουρνουά θα υπάρχει αξιολόγηση εθνικού αλλά και διεθνούς ΕΛΟ.
Έτσι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην έρθεις και εσύ να παίξεις! Ο πρώτος γύρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή μάλλον στις 17:00 το απόγευμα και οι δηλώσεις συμμετοχής θα κλείσουν μια ώρα πριν.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Β. Παργινό ή με τα γραφεία του Σ.Ι.Σ. τηλ. 26510-83473, καθημερινά από τις 18:00 έως τις 20:00 μ.μ.

2 σχόλια:

Kesaris είπε...

Ευχαριστώ θερμά τον γνωστό σκακιστικό Δημοσιογράφο κ. Β Τσίρη για το χρόνο και τις διορθώσεις που έκανε στο κείμενο.

Kesaris είπε...

Ευχαριστώ τον κ. Τσιούρη!
Ναι το έχω σε κακό αν δεν κάνω ένα λάθος!! :-)