Social Icons

Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι 2012


Τα σχολικά πρωταθλήματα συνεχίζονται στην Κέρκυρα. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πάθος, η υπευθυνότητα και η οργανοτικότητα που δείχνει ο κ. Μάνος με τον κ. Δημήτρη. Ακολουθεί το βίντεο από τους αγώνες που έγιναν μέσα στο 11ο Δημοτικό σχολείο.


Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα. Το ομαδικό θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου και το ατομικό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου. Η ώρα έναρξης θα είναι περίπου στις 10:00 το πρωί.
Παρακαλώ διαδώστε το και στους μαθητές σας, στους γονείς τους και γενικότερα στους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να κανονίσουν και να προγραμματίσουν έγκαιρα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.
Δεν πειράζει εάν δεν ξέρετε σκάκι. Δεν πειράζει εάν δεν έχετε ξαναπαίξει ποτέ στην ζωή σας. Δεν πειράζει εάν δεν είσαστε μέλη σε κάποιον σκακιστικό σύλλογο. Δικαίωμα συμμετοχής στο ατομικό πρωτάθλημα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών που ανήκουν στην ΤΕΣΣΔΕ.

Μπορείτε να μάθετε τώρα αμέσως πατώντας εδώ.  Μπορείτε επίσης να με ρωτήσετε κάτι εάν δεν σας είναι κατανοητό ή εάν έχετε κάποια απορία.

Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: