Social Icons

Πώς να κερδίσω στο σκάκι;


Αγώνες έρχονται την Κυριακή και σκέφτομαι τι χρήσιμο μπορώ να κάνω για τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες αυτού του μπλοκ; Όπως σας είχα πει και πέρυσι, λίγη σοκολάτα, ένα μικρό κομματάκι, πριν την έναρξη του κάθε γύρου μπορεί να αυξήσει προσοχή μας καθώς και ευεξία μας.

Η σοκολάτα ή «το φαγητό των θεών» μπορεί να προμηθεύσει με γλυκόζη τον εγκέφαλο μας, δηλαδή αυτόν που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να κερδίσουμε στο σκάκι.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο για να αποκτήσετε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες και στρατηγικές νίκης.
Θα ήθελα να τονίσω σε όλους τους γονείς ότι ο πρωταρχικός σκοπός είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά! Μην τα πιέσετε να κερδίσουν ή μην τα κατηγορήσετε εάν χάσουν. Το σκάκι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να παίζουν και να απολαμβάνουν αυτό το παιχνίδι.
Εάν δεν γνωρίζετε τις κινήσεις τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Απλά μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ ή αριστερά στο μπλοκ εκεί που λέει μαθήματα σκάκι και να μάθετε δωρεάν, γρήγορα και εύκολα πώς παίζετε αυτό το παιχνίδι. Επίσης μπορείτε να έρθετε λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες και να μου ζητήσετε να σας μάθω πώς να παίξετε. Αλώστε πιο σημαντικό είναι «το ταξίδι για την Ιθάκη»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: