Social Icons

Σκάκι στα Ευρωπαϊκά σχολεία


Πολύ κοντά στο κλείσιμο τις συμφωνίας βρίσκετε το πρόγραμμα «Σκάκι στα Ευρωπαϊκά σχολεία», μιας και σχεδόν οι μισοί Ευρωβουλευτές έχουν ψηφίσει θετικά. Φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο όταν εμπλέκονται βουλευτές αλλά πνέει ένα κύμα αισιοδοξίας… Η τρίτη και τελευταία σύνοδος κορυφής θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο.

Τα δυνατά του έχει βάλει ο Γκάρι Κασπάροβ, μαζί με τον Σ. Νταναίλοβ τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, ώστε να πείσουν τους πάντες για τα οφέλη του σκακιού προς τα παιδιά.
Ακολουθεί ένα απόσπασμα, στα Αγγλικά, από τις ομιλίες του Κασπάροβ και άλλων.

Μπορείτε να παραγγείλετε από τώρα το βιβλίο – βοήθημα, απαραίτητο σε κάθε μαθήτρια και μαθητή! Ένα βιβλίο που λέει όσα ακριβώς χρειάζεστε να μάθετε για το σκάκι. Ένα βιβλίο που σας  δίνει τις απαραίτητες στρατηγικές για να κερδίσετε πολλές παρτίδες! Ένα βιβλίο που είναι γραμμένο από έναν Έλληνα, διότι και εμείς οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε εξίσου καλά με τους υπόλοιπους.
Μου πήρε τέσσερα χρόνια με συνεχείς διορθώσεις και βελτιώσεις για να το δημιουργήσω. Η δουλειά ενός συγγραφέα δεν είναι απλώς να γεννήσει μια ιδέα, αλλά να την τελειοποιήσει, να την διαμορφώσει, να την απλοποιήσει και να την κάνει να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο κατανοητή στον αναγνώστη-τρια.
Όσοι το διάβασαν μου έχουν πει ότι είναι φανταστικό! Μην χάνεις την ευκαιρία και διάβασε τώρα τις πρώτες σελίδες δωρεάν. Πάρε την απόφαση να το αποκτήσεις ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο. Οι αγορές του μέλλοντος θα γίνονται μόνο από το διαδίκτυο, επωφελή σου από αυτή την ευκαιρία ΤΩΡΑ! Όχι αύριο. Πάτα τώρα εδώ για να το παραγγείλεις. 
Και μην ξεχάσεις να βάλεις αυτή την χρήσιμη σελίδα στους σελιδοδείκτες του φυλλομετρητή σου. Δηλαδή, για να μιλήσω και την γλώσσα των νέων, να το κάνεις bookmark στον browser!

Δεν υπάρχουν σχόλια: