Social Icons

Διασυλλογικό πρωτάθλημα


Η μεγάλη στιγμή φτάνει… Οι ομάδες πρέπει να είναι έτοιμες και να παραταχθούν στην μάχη για τα προκριματικά της Α Εθνικής Κατηγορίας Σκάκι. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα. Ο πρώτος γύρος θα γίνει στις 31/3 και 1/4 2012. Η ομάδες είναι δέκα-μελής. Ακολουθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος:


Η προκήρυξη των αγώνων για το 40ο ομαδικό πρωτάθλημα της Α Εθνικής έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της Ε.Σ.Ο. και μπορείτε να την διαβάσετε από εδώ.
Διασυλλογικό πρωτάθλημα

Συμπληρωματική προκήρυξη

1. Σε συνέχεια της προκήρυξης της Ε.Σ.Ο. (Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας) αριθμός πρωτοκόλλου 90189/19-12-2011, η Τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Ε. και ο Σκακιστικός Όμιλος Θεσπρωτίας διοργανώνουν το διασυλλογικό πρωτάθλημα (Π.Ο.Α) για το έτος 2012.

Η νικήτρια ομάδα του διασυλλογικού πρωταθλήματος θα προκριθεί για στο 40ο Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012.

2. Ως τόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος ορίζεται η Ηγουμενίτσα και συγκεκριμένα το πάνθεον.

3. Το διασυλλογικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο Σαββατοκύριακα.

Το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

§         Πρώτος γύρος Σάββατο 31 / 3 και ώρα 10:30.
§         Δεύτερος γύρος Σάββατο 31 / 3 και ώρα 16:30.
§         Τρίτος γύρος Κυριακή 1/3 και ώρα 10:30

Ο επαναληπτικός γύρος θα οριστεί έπειτα από συμφωνία των ομάδων, το Σάββατο 31/3/ 2012.

4. Διευθυντής αγώνων ορίζεται ο κ. Μαρτίνης Δονάτος.

5. Επικεφαλής διαιτητής ορίζεται ο κ. Νίκος Σκιαδόπουλος (ΓΚ), και διαιτητές ο κ. Γιάννης Δερέκας (ΓΚ) και ο κ. Πανακούλιας Κώστας (ΓΚ).

7.      Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες που ανήκουν στην Τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Ε. με μία ομάδα το καθένα. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στον κ. Άγγελο Καίσαρη είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο chessmaster917@yahoo.gr, είτε στο τηλέφωνο 6973489528, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 30 Μαρτίου 2012.

  1. Το σύστημα αγώνων είναι πουλ διπλών συναντήσεων.

  1. Τα ζευγάρια θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.

  1.  Ως επιτροπή ενστάσεων ορίζεται ο κ. Ρεθύθης Γιάννης (Σ.Π.Ζ.Κ.), Συγκούνας Κωνσταντίνος (Σ.Ι.Σ.), Μπέμπης Νίκος (Σ.Ο.Θ.) και Σαμωνάς Κωνσταντίνος (Σ.Ε.Ν.Π.)

11.  Ο διευθυντής αγώνων και ο επικεφαλής διαιτητής μπορούν να αλλάξουν την ώρα έναρξης των γύρων εάν αυτό παραστεί αναγκαίο.

12.   Για οτιδήποτε δεν έχει προβλεφτεί από την συγκεκριμένη συμπληρωματική προκήρυξη, αρμόδιοι να αποφασίσουν είναι ο διευθυντής αγώνων και ο επικεφαλής διαιτητής.

Για την Τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Ε.                                    Για τον Σ.Ο.Θ

κ. Ν. Σκιαδόπουλος                                      κ. Δ. Μαρτίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: