Social Icons

Σπασμένο τηλέφωνο


Το σπασμένο τηλέφωνο είναι ένα παιχνίδι που παίζαμε όταν ήμασταν μικροί… Είναι πολύ απλό. Ξεκινάει ο πρώτος παίχτης και λέει μια λέξη στον διπλανό του ψιθυριστά, χωρίς να ακούσουν οι υπόλοιποι… Ο δεύτερος παίχτης παίρνει αυτή την πληροφορίας και την μεταβιβάζει στον επόμενο παίχτη και ου το καθεξής… Όμως δεν έχω καταλάβει πώς είναι δυνατόν άλλο πράγμα να λέει ο πρώτος και άλλο πράγμα να λέει ο τελευταίος… Πάντως είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Μπορεί ο πρώτος να πει την λέξη «αναπτήρας» και ο τελευταίος να πει ότι έχει πιάσει φωτιά το δάσος και κινδυνεύει το πανίδα της περιοχής!

Με κάθε επιφύλαξή, χωρίς να μπορώ να το ανακοινώσω επίσημα σας λέω ότι τα νεανικά κάτω των 16 ετών θα πραγματοποιηθούν στα Γιάννενα στις 19-20 Μαΐου. Έχω βάσιμες υποψίες γι’ αυτό, διότι ο Σ.Ι.Σ. (Ο Σκακιστικός Σύλλογος των Ιωαννίνων) έχει ζητήσει εδώ και καιρό αυτή την διοργάνωση. Επίσης το δεύτερο και πιο ισχυρό επιχείρημα είναι ότι περίπου τότε λήγει η προθεσμίας διεξαγωγής της διοργάνωσης… :-)
Όσοι ενδιαφέρεστε να παίξετε, δηλαδή ενδιαφέρεστε να παίξουν τα παιδιά σας, μπορείτε να κάνετε μια «τηλεφωνική επίθεση» στα γραφεία του Συλλόγου 26510-83473.

Δεν υπάρχουν σχόλια: