Social Icons

Παίξε τώρα!


Καλά είναι τα μαθήματα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια παρτίδα σκάκι! Επειδή δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται κάποιον διαθέσιμο αντίπαλο συνέχεια, μπορείτε να παίξετε με σκακιστικό πρόγραμμα στο διαδίκτυο.
Τα λευκά κομμάτια σας περιμένουν να κάνετε την πρώτη κίνηση! Καλή παρτίδα!


Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στους τρείς βαθμούς δυσκολίας:
Easy = Εύκολο επίπεδο
Medium = Ενδιάμεσο επίπεδο
Hard = Δύσκολο επίπεδο

Μπορείτε να πατήσετε την επιλογή takeback = δηλαδή πάρτε πίσω μια κίνηση. Μην φοβάστε, ο υπολογιστής δεν θα θυμώσει και θα σας δώσει πρόθυμα πίσω την λάθος κίνηση που κάνατε. Όμως εάν θέλετε να βελτιωθείτε στο σκάκι σας προτείνω να μην παίρνετε πίσω κινήσεις. Αυτό θα σας κάνει να σκέφτεστε και να σέβεστε τα σχέδια του αντιπάλου.
Εάν βαρεθείτε να παίζετε συνέχεια με τα λευκά, τότε πατήστε την επιλογή New game (Black) = ξεκινήστε καινούργιο παιχνίδι με τα μαύρα.

Εάν πατήσετε το new game = δηλαδή νέο παιχνίδι που βρίσκετε κάθετα και δεξιά δίπλα στην σκακιέρα, θα βρεθείτε την σελίδα που έχει δημιουργήσει αυτό το πρόγραμμα.
            Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να παίζετε σκάκι στην δικιά μας σελίδα πατήστε απλώς το new game (white) ή το new game (black), τα κουμπάκια που βρίσκονται οριζόντια κάτω από την σκακιέρα.
Στο επάνω μέρος της σκακιέρας βγαίνει ένα μικρό διαφημιστικό μήνυμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αφαιρέσω. Πατήστε απλός το κόκκινο κουμπάκι ( χ ) για να εξαφανιστεί.
Επίσης μην ξεχάσετε να διαδώσετε αυτή την ανάρτηση στους φίλους σας στο facebook, ώστε να παίξουν και αυτοί σκάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: