Social Icons

Επιστολή προς ΕΣΟ


Επιμελείται ο κ.  Ευάγγελος Βιδάλης

Αγαπητοί φίλοι,

Πριν δύο εβδομάδες εστάλη στο Δ.Σ. της ΕΣΟ η παρακάτω επιστολή.
Εως και σήμερα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση.


Θεωρούμε πως έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τη σκακιστική κοινότητα για το θέμα αυτό, εν όψει μάλιστα και της επικείμενης διεξαγωγής του διασυλλογικού πρωταθλήματος α’ εθνικής.

Με σκακιστικούς χαιρετισμούς.

Βαγγέλης Βιδάλης
Ομιλος Σκακιστών Τριανδρίας
15 Μαίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΟ

Κύριε Πρόεδρε,

 Σε συνέχεια των πρόσφατων επιστολών σας προς το σωματείο «Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος Παλαμήδης ο Ευβοεύς»  και την «Εστία α.ε.», επανερχόμαστε στο θέμα της επιστροφής των 1500 Ευρώ στα τρία σωματεία (ΟΣΤΡΙΑ, ΣΟ Πολίχνης, Ζήνων Γλυφάδας) ως αχρεωστήτως καταβληθέντα στον κ. Γεώργιο Τσουνή κατά τη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, τον Ιούλιο του 2011 στην Εύβοια.

Όπως ασφαλώς θυμάστε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ο κ. Τσουνής δεσμεύθηκε παρουσία όλων των μελών ότι θα καταβάλει άμεσα το ποσό αυτό στα τρία σωματεία (από 500 Ευρώ στο κάθε ένα).
Αυτή ήταν μία από τις πολλές υποσχέσεις που είχε δώσει για την επιστροφή των χρημάτων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Αλλά, έως και σήμερα, και παρά τις επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις των ενδιαφερομένων –αλλά και της Ομοσπονδίας-, συνεχίζει να παρακρατεί αυθαίρετα το ποσό αυτό και να μην το αποδίδει στα τρία σωματεία. 

Αναμένουμε από την ΕΣΟ να παραπέμψει τον κ. Τσουνή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για το θέμα αυτό.
 Επιπλέον, καταγγέλλουμε δημόσια τον κ. Τσουνή για την στάση του αυτή, και εφιστούμε την προσοχή των σκακιστών ως προς την αξιοπιστία και την φερεγγυότητά του.

Πιστεύουμε ότι η Ομοσπονδία πρέπει να προασπίζεται την περιουσία των σωματείων της. Πρέπει να αναγνωρίζει και  να βοηθά  τα σωματεία που δεν έχουν οφειλές και χρέη στο σκακιστικό χώρο. Προέχει, λοιπόν, η άμεση εξόφληση των υπεσχημένων από τον κ. Τσουνή εάν αυτός θέλει να δραστηριοποιηθεί και πάλι στις διοργανώσεις σκακιστικών τουρνουά.

Με σκακιστικούς χαιρετισμούς


 Ευάγγελος Βιδάλης               Αντιπρόεδρος   Ο.Σ.ΤΡΙΑ.


Γιώργος Διαμαντόπουλος       Πρόεδρος   Σ.Ο. Πολίχνης


Παναγής Σκλαβούνος            Πρόεδρος Α.Ο.  Ζήνων Γλυφάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: