Social Icons

Το ισχυρότερο τουρνουά


Ξεκίνησε χθες το πιο ισχυρό τουρνουά σκάκι της Ελλάδας! Συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές απ’ όλο τον κόσμο όπως είναι οι Petrosian T., G. Shekhar, Gupta A. κ.α., καθώς και κορυφαίοι Έλληνες παίχτες, όπως Μαστροβασίλης Δ., Παπαιοάνου Γ. Παυλίδης Α, κ.α.

Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για άλλο τουρνουά εκτός από αυτό της Καβάλας. Για φέτος όμως δεν θα πραγματοποιηθεί εκεί το ανοιχτό πρωτάθλημα Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο βραχάτι Κορινθίας.
Το τουρνουά της Καβάλας είναι χωρισμένο σε τρεις ομίλους. Στον πρώτο παίζουν οι ισχυροί επαγγελματίες παίχτες. Στο δεύτερο παίζουν ισχυροί ερασιτέχνες και στο τρίτο γκουπ δυναμικότητας αγωνίζονται μόνο παιδιά.
Τα Γιάννενα εκπροσωπούν οι κ. Θ. Μπάσσιος και κ. Γ. Βώβας. Οι Γιαννιώτες αθλητές αγωνίζονται στο δεύτερο γκρουπ και διεκδικούν τις πρώτες θέσεις. Στον πρώτο τους αγώνα κέρδισαν και οι δύο, ενώ στον δεύτερο γύρο θα βρεθούν αντιμέτωποι. Προβλέπω να κάνουν ισοπαλία το παιχνίδι τους, για να απολαύσουν τις υπέροχες παραλίες τις Καβάλας. Έρχονται στο μυαλό μου αρκετά παραδείγματα φίλων σκακιστών, οι οποίοι «αγνοούν» ή μάλλον αποφεύγουν τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι κρίμα να παίζεις σε ένα καλοκαιρινό τουρνουά και να μην κάνεις μπάνια. Αυτό πάντως δεν συμβαίνει στην περίπτωση των συγκεκριμένων Γιαννιωτών.
Επίσης εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!
Μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα της καβάλας πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: