Social Icons

4ο Παπαναστάσιο ανοικτό τουρνουά



Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 ολοκληρώθηκε το 4ο Παπαναστάσιο ανοικτό τουρνουά, στη μνήμη του Στέλιου Παπαναστασίου το οποίο διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου στο πανέμορφο χώρο αίθριο του 2ου ορόφου του κτιρίου ΚΥΒΕ στο Περιστέρι.


Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα ήταν πολύ καλά με πρωτεύον δεδομένο την αγωνιστική επιτυχία.

Πρέπει να σημειώσουμε τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Υπήρξαν εκατόν δέκα (110) σκακιστές και σκακίστριες (41 στον  Α’ όμιλο και 69 στον Β’ όμιλο). Ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν η πληθώρα από νεαρούς σκακιστές και νεαρές σκακίστριες. 

Για πρώτη φορά το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε δύο (2) ομίλους με όριο τα 1600 ΕΛΟ ( 1500 έως 1599 δικαίωμα επιλογής Α΄ ή Β΄όμιλο), το οποίο πρόσδωσε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ανταγωνιστικότητας στο τουρνουά. Αυτό είναι πολύ εμφανές και από τα αποτελέσματα της τελικής κατάταξης των δύο (2) ομίλων.

Στον Α’ όμιλο είχαμε τριπλή ισοβαθμία στην 1η θέση με 5,5 βαθμούς (απόλυτο βαθμών οι 7) και επίσης ένα άλλο γεγονός που δείχνει τη δυσκολία και την ανταγωνιστικότητα ήταν η παρουσία τεσσάρων (4) σκακιστών και σκακιστριών με τίτλο (ΙΜ), οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες τέσσερεις θέσεις του ομίλου, και κατ’επέκταση δεν έλαβαν κανενός είδους έπαθλο.

Νικητές του Α’ ομίλου ήταν οι : 1ος) Ρουμπεγλής Νίκος (ΣΟ Αμπελοκήπων), 2) Ροϊνός Ηλίας (ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας) και 3ος) Πούλος Γεώργιος (ΣΟ Καλλιθέας).

Στο Β’ όμιλο η πληθώρα των συμμετεχόντων ήταν μαθητές και μαθήτριες, ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο. Και σ’αυτόν τον όμιλο είχαμε μεγάλη ανταγωνιστικότητα και εκπλήξεις, με βασικότερη έκπληξη την 1η θέση.

Στην 1η θέση είχαμε διπλή ισοβαθμία με 6 βαθμούς με τελική επικράτηση του ‘μικρού’ Μήτση Γεωργίου από το ΣΜΑΟ Καισαριανής. Επίσης στην 3η θέση είχαμε πενταπλή ισοβαθμία με 5,5 βαθμούς.

Συνοπτικά οι νικητές του Β’ ομίλου ήταν οι : 1ος) Μήτσης Γεώργιος (ΣΜΑΟ Καισαριανής), 2ος) Βρεττός Αυγουστίνος (ΦΟ Ελληνικού) και 3ος) Ταγκλής Ιωάννης (ΑΟ Αετός Αθηνών).

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι είχαμε μία πολύ καλή παρουσία ως σύλλογος στο κομμάτι της διοργάνωσης. Η καλή μας παρουσία οφείλεται σε κάποιους και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε

Ευχαριστούμε το δήμαρχο Περιστερίου κύριο Παχατουρίδη Ανδρέα, την αντιδήμαρχο κυρία Τσιώτα Μαρία για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν σχετικά με το χώρο της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του ΔΣ του Σ.Ο.Π., τα απλά μέλη του συλλόγου, τους αθλητές και τους απλούς φίλους που βοήθησαν, ο καθένας στο βαθμό που μπορούσε, για να έχουμε μία επιτυχημένη διοργάνωση.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους παίχτες που συμμετείχαν καθώς και τους  χορηγούς και  υποστηρικτές της διοργάνωσης, οι οποίοι βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του.

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ
 
 My life partnersAσφαλιστικοί σύμβουλοι
Αποκλειστικοί συνεργάτες
AXA Ασφαλιστικής
Π.Τσαλδάρη 16 Περιστέρι 2ος όροφος 210-5721628 www.exasfalisi.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ

Πίτα του Παππού (Περιστέρι – Πετρούπολη) www.pittapappou.gr
Σκλαβενίτης – www.sklavenitis.gr
Pizza fanwww.pizzafan.gr
Lidl Ελλάς – www.lidl.gr

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Βιβλιοπωλείο ‘ΓΝΩΜΙΚΟ’  Κορυδαλλός τηλ:210-4975954
 e-mail: gnomiko@hol.gr
Ρολόϊ  Κόσμημα - Μαυροειδάκoς Γιάννης - Περιστέρι
Φαρμακείο – Μπατζακάκη Μαρία – Περιστέρι
Επιμέλεια Εντύπου – Γραφίδα e-mail  mp1965@otenet.gr
Auto Polar
‘Τέρψη’ – Είδη Δώρων – Κορυδαλλός

     Ευελπιστούμε ότι η επόμενη διοργάνωση, το 5ο Παπαναστάσιο, το 2013 να έχει τουλάχιστον την ίδια επιτυχία σε όλους τους τομείς και ακόμα περισσότερο.



                                                                          H Οργανωτική Επιτροπή 


















Δεν υπάρχουν σχόλια: