Social Icons

Έβδομος γύρος – Ολυμπιάδα



Στον 7ο γύρο η Ελλάδα ήρθε ισόπαλη με την Κροατία 2-2 στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία 2,5-1,5.
Στον 8ο γύρο η Εθνική αντρών αντιμετωπίζει τη Σλοβενία και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το Αζερμπαϊτζάν.

Στην ανοιχτή κατηγορία, λέγετε έτσι επειδή αγωνίζεται εκεί η Πόλγκαρ δηλαδή η μοναδική γυναίκα ανάμεσα στους άντρες, μετά την ήττα της Αρμενίας από την Κίνα, μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα είναι Ρωσία με έξι νίκες και 1 ισοπαλία. Ακολουθεί η Αρμενία και η Ουκρανία με έξι νίκες και μία ήττα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 29η θέση με τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες.
Στον όμιλο των γυναικών στην κορυφή ισοβαθμούν οι Κίνα, Ρωσία και Πολωνία με πέντε βαθμούς και δύο ισοπαλίες. Η Ελληνική ομάδα έχει πετύχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με τους άντρες και βρίσκεται στην 23η θέση.
Τα παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε σήμερα είναι το Kramnik - Ivanchuk, Grischuk Ponomariov, Hao Radjabov (σημείωση: ο Κράμνικ κατάφερε να κάνει ισοπαλία, να δούμε αν θα τα καταφέρει και ο Χάο… Ο Ραντζάμποβ είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.) Aronian  - Kasimdzhanov, Shirov Giri και γενικότερα τα παιχνίδια της Εθνικής μας.
Μην ξεχνάτε ότι κάθε μέρα στης 15:00 ξεκινάει ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων, με κάμερα όπου μπορούμε να δούμε ζωντανά τι γίνεται καθώς υπάρχει και αναμετάδοση – σχολιασμοί των παρτίδων από τον GM Sipov. Μπορείτε να παρακολουθήσετε από εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε από το επίσημο site των αγώνων με στοιχεία, κληρώσεις, φωτογραφίες και ζωντανή αναμετάδοση παρτίδων παρακαλώ πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: