Social Icons

Αγωνιστικό Πρόγραμμα Τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Ε.



Ο πρόεδρος της Τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Ε. κ. Ν. Σκιαδόπουλος μου έδωσε την άδεια να δημοσιοποιήσω το αγωνιστικό πρόγραμμα της Δυτικής Ελλάδας για τη χρονιά 2012-13. Προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε και να σας κατατοπίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε ο κάθε γονιός αλλά και οι υπόλοιποι ενήλικες να κανονίσουν τις δουλειές τους.

            Τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς θα ανακοινώσουμε το μέρος που θα πραγματοποιηθούν οι διοργανώσεις και προς τα τέλη Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες.
            Προσπαθούμε να κάνουμε το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις και παράλληλα όσο γίνεται πιο ευχάριστο!

1)      Το δια-συλλογικό ομαδικό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα τον Ιανουάριο με Φεβρουάριο. Θα γίνει σε δύο Σαββατοκύριακα με ελβετικό σύστημα αγώνων, 5 γύρων. Οι αγώνες θα ξεκινάνε Σάββατο απόγευμα και θα συνεχίζουν Κυριακή πρωί και Κυριακή απόγευμα.
2)      Το δια-συλλογικό ομαδικό κύπελλο θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα τον Φεβρουάριο προς Μάρτιο. Επίσης θα γίνει σε δύο σαββατοκύριακα με σύστημα αγώνων knock out. Οι αγώνες θα ξεκινάνε Σάββατο απόγευμα και θα συνεχίζουν Κυριακή πρωί και Κυριακή απόγευμα.
3)      Τα προκριματικά για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα μέχρι τις 18 Μαρτίου.
4)      Το ατομικό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, τότε που έχουν τελειώσει τα σχολεία και είναι ζεστή η Θάλασσα!

Όλοι οι σκακιστικοί σύλλογοι που ανήκουν στην Δ.Ε. έχουν ίσα δικαιώματα για να διοργανώσουν επίσημα πρωταθλήματα. Δεν πρόκειται όμως να σας παρακαλέσει κανείς να κάνετε αυτές τις διοργανώσεις με το ζόρι. Πρέπει κάποιος εκπρόσωπος του εκάστοτε Συλλόγου να ζητήσει μια διοργάνωση.
Οι προαναφερθείσες διοργανώσεις είχαν συζητηθεί ότι θα γίνουν σε αυτές τις περιοχές από πέρυσι, με τη λήξη του δια-συλλογικού πρωταθλήματος. Επίσης η παραπάνω ανακοίνωση δεν είναι τελεσίδικη. Έχει γίνει σύμφωνα με τη λογική και τι δυναμική των συλλόγων. Εάν κάποιος επιθυμεί να αναλάβει κάποια επίσημη διοργάνωση μπορεί να απευθυνθεί στον κ. Σκιαδόπουλο.

Διοργανώσεις που δεν έχουν οριστεί.

Η Τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Ε. πρέπει να κάνει και τα κάτωθι πρωταθλήματα:

1)                          Ατομικό νέων που έχουν γεννηθεί έως 1/1/93. Η διοργάνωση πρέπει να γίνει μέχρι της 22 – 12 – 2012.
2)                          Ατομικό εφήβων-ιδων που έχουν γεννηθεί έως 1/1/95. Η διοργάνωση πρέπει να γίνει μέχρι της 22 – 12 – 2012.
3)                          Ατομικά κάτω των 16 χρονών. Η διοργάνωση πρέπει να γίνει μέχρι της 20 – 5 – 2013.
4)                          Και το ομαδικό παιδικό. (Σημείωση: δεν ξέρω εάν ισχύει αυτή η διοργάνωση.) Η διοργάνωση πρέπει να γίνει μέχρι της 13-11-2012.

Εάν κάποιος σύλλογος ενδιαφέρετε να πραγματοποιήσει αυτά τα πρωταθλήματα ας επικοινωνήσει με τον κ. Ν. Σκιαδόπουλο. Εάν δεν επικοινωνήσει κανείς μαζί του, όλα τα παραπάνω πρωταθλήματα θα γίνουν στην Κέρκυρα.

Μεταγραφές

Έχει ξεκινήσει η περίοδος μεταγραφών. Όποιος ή όποια επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε κάποιο άλλο σωματείο θα πρέπει να το κάνει τώρα. Εάν δεν έχετε στοιχεία από κάποιον σύλλογο μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μου, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Αγωνιστική ομάδα Σ.Ο.Θ.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Θεσπρωτίας καλεί όλα τα μέλη, το Σάββατο 20 – Οκτωβρίου 2012, στις 3:30 το μεσημέρι, στην αίθουσά του που βρίσκεται στο κέντρο νεότητας, για να δηλώσουν ποιοι θέλουν να συμμετέχουν στην αγωνιστική ομάδα του Σ.Ο.Θ. για το δια-συλλογικό πρωτάθλημα.

Αγωνιστική Ομάδα Σ.Ι.Σ.

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών καλεί όλα τα μέλη του, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 12:00, για να δηλώσουν ποιοι θέλουν να συμμετέχουν στην αγωνιστική ομάδα του Σ.Ι.Σ. για το δια-συλλογικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: