Social Icons

Νεανικά Δυτικής Ελλάδας 2013



Με επιτυχία και αθρόα συμμετοχή διεξήχθησαν οι αγώνες του νεανικού πρωταθλήματος προσελκύοντας παιδιά από την περιοχή μας. Δυνατές μάχες και έντονες συγκινήσεις έζησαν οι νεαροί αθλητές μας.
Το σκακιστικό μας Σύλλογο (Σ.Ι.Σ.) εκπροσώπησαν οι:



  • Θεοδώρου Χρήστος Βαλεντίνος
  • Κωστούλας Ευάγγελος
  • Σουρέλης Ιάσων
  • Σουρέλης Σπύρος
  • Κασκάνης Γιώργος


Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν για τις προσπάθειές τους. Στον κ. Γιάννη Δερέκα που διαρκώς στήριζε και στηρίζει το σκάκι. Καθώς και στους κ. Δημήτρη Κολυτά και κ. Φώντα Μακρή, οι οποίοι βοήθησαν στη διαιτησία.
Οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν έναν πολύ σημαντικό θεσμό της Δυτικής Ελλάδας, μιας και δίνει τη δυνατότητα στους νεαρούς παίχτες να αγωνιστούν υπό πραγματικές σκακιστικές συνθήκες. Δηλαδή με την ύπαρξη χρονομέτρου, ότι πρέπει να παίζουμε όποιο κομμάτι αγγίζουμε κ.α.
Επίσης αυτό το πρωτάθλημα δίνει ένα ισχυρό κίνητρο στους πιο προχωρημένους να βελτιώσουν κι άλλο τις σκακιστικές τους ικανότητες. Εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ( e-mail ) για τα πρωταθλήματα που γίνονται στην περιοχή μας, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο chessmaster917@yahoo.gr

Για να δείτε τα αποτελέσματα του τουρνουά παρακαλώ πατήστε εδώ:




















Δεν υπάρχουν σχόλια: