Social Icons

Η απόδειξη!



Γενικά υπάρχουν πολλοί συγγραφείς… Πολλοί άνθρωποι που σου λένε κάποια θεωρητικά πράγματα, σου αναλύουν καταστάσεις… Άλλοι κάνουν τους προπονητές, προσπαθώντας να σε μάθουν κάτι αλλά τελικά αυτή η διαδικασία γίνεται δύσκολη και τελικά οι μαθητές τα παρατάνε…

Τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο στο σκάκι, αλλά γενικότερα στη ζωή. Για παράδειγμα έχω τελειώσει την σχολή του τεχνολόγου γεωπόνου. Δεν την αγάπησα ποτέ και αυτό φυσικά δεν οφείλεται στη γεωπονική, αλλά στους καθηγητές που είχα… Όλοι είχαν κάτι να σου πουν… Να σε εξετάσουν σε κάτι, αλλά η πλειοψηφία δεν είχε μπει καν σε κάποιο χωράφι. Δεν είμαι 100% σίγουρο εάν ξέρουν να ξεχωρίζουν το μπέλι από το φτυάρι… :)

Ο Brush lee είχε γράψει διάφορα βιβλία για το καράτε και τις πολεμικές τέχνες. Όμως δεν έμεινε μόνο στη θεωρία. Μπορούσε να κάνει πράξη αυτά που έλεγε! Γι αυτό έμεινε στην ιστορία και όλοι τον θαυμάζουμε.

Όταν κάποιος σας λέει κάτι θα πρέπει να μπορεί να το αποδείξει!

Αλλιώς το πιθανότερο είναι να μην έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος τι σας λέει και έτσι δεν μπορεί να σας βοηθήσει.

Πριν μερικές ώρες ανέβασα ένα εκπαιδευτικό βίντεο με παγίδες – σύστημα στο άνοιγμα. Τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω μια παρτίδα που έπαιξα λίγο πριν στο διαδύκτιο.
Η βαθμολογία του αντιπάλου μου στο γρήγορο σκάκι είναι 2201. ( Σημείωση: Η βαθμολογία στο γρήγορο σκάκι είναι σχεδόν πάντα υψηλότερη από το αργό σκάκι)

Εδώ θέλω να σας πω το μυστικό της επιτυχίας σ’ αυτό το άνοιγμα.

Κάντε συνέχεια απειλές!

Απλό και κατανοητό έτσι; Μπορεί να νομίζεται ότι το καταλαβαίνετε τώρα, αλλά είσαστε σίγουρα σε θέση να το κάνετε στις παρτίδες σας;

Παρτίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: