Social Icons

Αυτός ξέρει να κερδίζει!!



Περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή του «ήρωα μας» Γιώργου! Έχει 5 βαθμούς σε 7 αγώνες και ακόμη έχει ελπίδες να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις… Εδώ στα Γιάννενα πανηγυρίζουμε με κάθε σου νίκη και ανυπομονούμε να μας δείξεις τις νίκες σου στον παραδοσιακό καφέ – ανάλυση!

Ο Γιώργος αγωνίζεται σήμερα με έναν αντίπαλο στα μέτρα του, τον Παπαδόπουλο 1716. Δεν έχει καμία σημασία που έχει τα μαύρα χρώματα, διότι παίζει για νίκη σε κάθε θέση! Keep going!!
Ο Κωνσταντίνος είναι σίγουρα ένα παιδί με πολλές δυνατότητες, αλλά του λείπει η αυτοσυγκράτηση και η εμπειρία. Οι ήττες δεν είναι άσχημες, μιας και υποδηλώνουν ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Όμως οι ήττες μας απομακρύνουν από τους αρχικούς μας στόχους.
Υπάρχει ένας ρώσικος κανόνας που λέει ότι «έπειτα από πολλές ήττες, κάνε μια σύντομη ισοπαλία για να ανασυγκροτηθείς». Ο φίλος μας ο Νικόλας τα έχει μελετήσει πολύ καλά όλα αυτά και γι’ αυτό χθες εφάρμοσε αυτό τον κανόνα. Σήμερα ελπίζουμε ότι θα τα δώσει όλα και να πάρει τον πολυπόθητο βαθμό της νίκης.
Αλλά και νίκη να μην πάρεις Νικόλα, εμείς πανηγυρίζουμε και με τις ισοπαλίες! Σε περιμένουμε για καφέ και ανάλυση. Επίσης η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοιχτή και η πρώτη σκακιέρα στρωμένη… :-)

Η Γιαννιώτικη βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

1ος Γιώργος 5 βαθμοί
2ος Κωνσταντίνος 4, ½ βαθμοί
3ος Νικόλας 3 βαθμοί

Να δώσουμε τους χαιρετισμούς μας σε όλα τα παιδιά της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας που αγωνίζονται στο τουρνουά.


Για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες παρακαλώ συνδεθείτε στο επίσημο website της διοργάνωσης, πατώντας εδώ.
  









Το σκάκι είναι για όλους… 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: