Social Icons

Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ενέργεια και δημιουργικότητα!


www.chessgames.gr



Εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε. Πρέπει όμως να βοηθήσετε  και εσείς λίγο τα πράγματα. :-) Θα πρέπει δηλαδή να βάλετε κάποιους στόχους για το 2014. Πότε θα πρέπει να τους βάλετε; Αυτή την περίοδο που είναι ακόμη οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Δεν είναι κάτι δύσκολο. Απλά γράψτε σε ένα χαρτί αυτά που θέλετε να κάνετε. Έπειτα κολλήστε αυτό το χαρτί στην οθόνη του υπολογιστή σας ή στο γραφείο σας.


Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εάν «κλέψετε» 30’ καθημερινά από το facebook θα μπορέσετε να πετύχετε το στόχο σας! Και μην μου πείτε τώρα ότι δεν περνάτε τουλάχιστον 1 ώρα στο fb κάνοντας chat… :-)

Τι σας έφερε φέτος ο Αι Βασίλης; Τι του ζητήσατε; Μπορείτε να γράψετε τα σχόλιά σας κάτω από αυτό το άρθρο.

Δεν υπάρχει Αι Βασίλης;; Ας γελάσω! Δεν σας κάνω πλάκα, εγώ του ευχήθηκα να μου κάνει δώρο ένα νέο website (ιστοσελίδα στα Ελληνικά) και η ευχή μου πραγματοποιήθηκε!! Να μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, πατώντας εδώ:


www.chessgames.gr


Μπορείτε να δείτε το νέο σχεδιασμό και τις διαφορετικές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε:

Νέα / ειδησεογραφία για το σκάκι στα Ελληνικά. Πατήστε εδώ: http://www.chessgames.gr/index.php/el/chess-news-greek

Νέα / ειδησεογραφία για το σκάκι στα Αγγλικά. Πατήστε εδώ:

Ναι πράγματι ξεκινήσαμε να γράφουμε στα Αγγλικά. Ο κύριος αρθρογράφος είναι ο Tamnoy από την Ινδία, λάτρεις του σκακιού και των ιστοσελίδων.
Φυσικά εάν νομίζεται ότι και εσείς μπορείτε να γράφετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας.
                                           

Αυτή η κατηγορία συνεχώς αναπτύσσεται και θα προσθέτονται συνέχεια νέα πράγματα / άρθρα / μαθήματα. Επίσης μπορείτε να τη διαβάσετε στα Ελληνικά / Αγγλικά και Γερμανικά.
Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε να τα μεταφράσουμε και σε κάποια άλλη γνωστή γλώσσα του κόσμου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ολοκληρωμένες σειρές μαθημάτων /προπονητής

Αυτό που θα πω δεν είναι ωραίο, είναι όμως η πραγματικότητα. Για να μάθεις τα μυστικά των καλών παιχτών πρέπει να πληρώσεις. Μακάρι να καταργηθούν τα χρήματα και η εμπορική αξία όλων των προϊόντων, αλλά η πραγματικότητα είναι η εξής. Εάν θέλεις να αποκτήσεις κάτι που έχει πραγματική αξία, τότε θα πρέπει να επενδύσεις χρήματα και χρόνο.

Τα καλά νέα είναι εδώ μπορείτε να βρείτε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελληνική αλλά και στην Παγκόσμια αγορά.

Φυσικά θα προσθέσουμε και μια κατηγορία «κριτική προϊόντων» για να περιγράψουμε άλλες σειρές μαθημάτων / βιβλία.

-------------------------

Έτσι λοιπόν δεν έχει νόημα να ξαναγράψουμε κάτι στο blog και αυτή μάλλον θα είναι η τελευταία ανάρτηση.

Φυσικά ΔΕΝ θα καταργήσουμε αυτό το blog. Θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά δεν θα γράφει κανείς εδώ. :-)

Ξεκίνησα να γράφω στο blog το Μάιο του 2010, όταν με την ομάδα των Ιωαννίνων κατακτήσαμε το Κύπελλο Δυτικής Ελλάδας. :-) Πράγματι μια ωραία ανάμνηση…

Υπάρχουν αρκετές αναμνήσεις μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους κατά καιρούς αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε. Keep walking… :-)

Θα ρωτήσετε τώρα, καλά δεν στεναχωριέσαι που δεν θα ξαναγράψεις εδώ;

Μάλλον όχι. :-) Εντάξει δεν είμαι αναίσθητος, αλλά το συγκεκριμένο blog έκανε τον κύκλο του. Εξάλλου δεν καταργείται, αλλά αναβαθμίζεται! Είναι ωραίο να προχωράμε στη ζωή μας και να βελτιωνόμαστε. Αυτή σημαίνει εξέλιξη. :-)

Είμαι χαρούμενος κι εγώ και νομίζω και όλοι όσοι συμμετέχουν / βοηθάνε ενεργά με διάφορους τρόπους. Πολλές φορές για να βγει μια δουλειά υπάρχουν πολλά άτομα που συμμετέχουν, κάνοντας σημαντικά πράγματα. Συνήθως αυτά τα άτομα δεν φαίνονται, δεν προβάλλονται και γι’ αυτό δεν τα γνωρίζει το ευρύ κοινό. Όμως η δουλειά τους είναι ΠΟΛΥ σημαντική και θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιά μου!

Cheers :-)

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχετε επισκεφθεί αυτό το blog είτε μια φορά είτε το επισκεπτόσασταν συχνά. Θέλω να σε ευχαριστήσω εσένα προσωπικά, που διαβάζεις αυτό το κείμενο!

Κλείνοντας θέλω να πω γι’ άλλη μια φορά ότι ΟΛΟΙ μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Βάλτε στόχους, κάντε όνειρα και παλέψτε γι’ αυτά!

Πριν μερικά χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να φτιάξω ένα δικό μου blog. Και να που ήρθε ο φίλος ο Βασίλης, κανονικός Βασίλης, όχι ο Αι Βασίλης και μου είπε: «μπορείς να το κάνεις θα σε βοηθήσω κι εγώ».

Βασίλη σε ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει αυτά τα χρόνια. :-)

Μερικές φορές αρκεί να μας δώσει κάποιος ένα μικρό έναυσμα. Να μας κινητοποιήσει να κάνουμε κάτι που θέλουμε. Υπάρχει ένα ρητό που λέει:


Εάν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι ή δεν μπορείς, τότε…

Έχεις δίκιο!!


www.chessgames.gr

Η νέα χρονιά αρχίζει. Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα! Και τώρα άκουσε τη φωνή που μιλάει μέσα σου και σου λέει…



Δεν υπάρχουν σχόλια: